Från Illustrationer till scarfar till posters

Jag har alltid älskat att teckna och illustrera. Ända sen barnsben. Det har alltid varit en stor hobby tills jag började utbilda mig på Berghs till grafisk designer för ca 9 år sen. Då insåg jag att jag verkligen älskar att sitta med en penna och skapa.

Efter ett antal skolprojekt som ofta innebar att hjälpa diverse företag med att skapa förpackningsdesign insåg jag att jag ville illustrera mer... Nånstans där föddes idén att illustrera mönster för tyger. Det resulterade i ett omfattande skolarbete där jag skapade min första silkessjal - det var början på resan med mitt scarf-varumärke Emma Fällman Stockholm...

En resa som har inneburit mycket slit men också mycket glädje och på vägen har jag lärt mig otroligt mycket om modebranschen, inredningsbranschen, att driva företag, skapa illustrationer, samarbeten, e-handel och mycket mer... 

När pandemin kom o försäljningen av scarfar krympte kände jag att jag måste göra fler saker med mitt skapande. Och eftersom jag älskar att illustrera (kan sitta instängd i ett rum i dagar utan mat och bara rita!) blev det naturligt att börja göra det som en gång startade min resa - att skapa på papper! Och det känns väldigt kul att dela det med er nu!

Bjuder på en bild från 2012 när jag höll på att starta mitt företag... som ni ser som fanns även kuddar och tapeter med i bilden från början... :) Längre ner en bild på en av de första sjalarna - "Vårfåglar".