Inspiration till mina motiv

Jag hämtar mycket inspiration från folk i min närhet. Främst från starka kvinnor. Och den kvinnan som betyder absolut mest av allt för mig är min dotter. Hon inspirerar mig varje dag och inspirerade mig till att skapa scarfkollektionen med stjärntecken. 

Jag har fått otroligt många fina kommentarer om astroscarfen med alla stjärntecken samlade i ett motiv och bestämde mig rätt fort att plocka ut varje stjärntecken och göra ett egna motiv av dem. Det första motivet jag plockade ut var stenbocken som min dotter är född i.

Illustrationen kännetecknas av alla små detaljer och mitt mål är att den ska kunna hänga i t ex barnrummet under en lång tid och att man alltid kan hitta en ny detalj i den.

Nu finns som jag nämnde alla stjärntecken tillgängliga som posters i storlekarna 50x70 cm och 30x40 cm. Dessutom finns en poster inspirerad av min scarf där jag har samlat alla stjärntecken på ett ställe. 

Stenbockens stjärntecken poster, MyMoutif.se